KALENDARIUM 2020
De aktiviteter som är understrukna är klickbara för mer information.

JANUARI

5 IT-promenad i Stockholm. Vi träffas kl 11 på kullen i början av Ladugårdsgärde, nära rondellen. Kom och promenera med oss! Hälsar Bam-Bam, Selma & Kakan, tel 0704 398977  
FEBRUARI  
8 Årsmöte på Scandic Norrköping Nord. Mer information hittar du HÄR.

 

15 IT-promenad på Gärdet lördag 15 februari kl 12.00. Samling på kullen i början av Ladugårdsgärde, nära rondellen. Vi går mot fika och är ute ca två timmar eller så länge du vill. Hoppas vi ses! /Bam-Bam, Selma & Kakan 0704 398 977.

 

MARS
14 St Patrick's day Parade i Kungsträdgården inställd pga Corona. Ska vi ses på en IT-promenad kl 12 på Gärdetkullen nära Valhallavägsrondellen istället? Kom! Hälsar Bam-Bam, Selma & Kakan tel 0704 398 977.
 
APRIL
     
     
MAJ
24 INSTÄLLT - Run with your DOG, Stora Skuggans dansbana kl 12.00

 

   

 

JUNI
 

 

 
 

 

 
     
JULI
     
AUGUSTI
29-30

Utställnings- och aktivitetshelg i Ånnaboda

Styrelsen har beslutat att fortsätta planeringen med utställnings- och aktivtetshelg i Ånnaboda den 29 – 30 augusti. Ånnaboda ligger cirka 15 kilometer utanför Örebro. Hemsida: https://annaboda.com/

Föreningen har bokat gräsplaner där vi kan anordna utställning och andra aktiviteter båda dagarna. Dessutom finns det utrymme i naturen runt omkring att prova på spår, sök med mera. Föreningens aktivtetskommitté arbetar med planeringen och vi kommer fortlöpande att informera hur programmet växer fram. Det kommer att finnas aktiviteter både under lördagen och söndagen. Kom med förslag! Ta gärna kontakt med Mats Holm om Du har idéer och önskemål: mats.holm@epiroc.com.

Utställningen (vår rasspecial) äger rum den 29 augusti. Det är en inofficell utställning men sker enligt kennelklubbens regler. Domare är Mr. Kevin Anderson ”Kerrykeel”, Storbritannien. Kevin Anderson har en gedigen erfarenhet och bakgrund av irländsk terrier som han med framgång har fött upp i drygt 40 år. En presentation av Kevin Anderson och sedvanligt utställningsPM kommer i Röda Hund.

Vi kommer att ha ett extra årsmöte den 29 augusti kl. 17.00. Vid detta möte ska en valberedning väljas, men styrelsen vill också ta tillfället i akt att lyssna på synpunkter och förslag om föreningens framtida verksamheter.

Efter årsmötet avser vi att äta en gemensam måltid i restaurangen. Alla är välkomna!

Ånnaboda Camping har stugor för uthyrning. Stugorna är reserverade för oss fram till den 30 juni. Stugorna bokas via mail: annaboda@firstcamp.se eller via telefon 019 29 55 00, bokningsreferens: ”Terrierklubben”. Det finns också plats för husbilar på området.

 
     
SEPTEMBER
   

 

OKTOBER
     
     
NOVEMBER
 

 

 
     
     
     
DECEMBER