KALENDARIUM 2020
De aktiviteter som är understrukna är klickbara för mer information.

JANUARI

5 IT-promenad i Stockholm. Vi träffas kl 11 på kullen i början av Ladugårdsgärde, nära rondellen. Kom och promenera med oss! Hälsar Bam-Bam, Selma & Kakan, tel 0704 398977  
FEBRUARI  
8 Årsmöte på Scandic Norrköping Nord. Mer information hittar du HÄR.

 

15 IT-promenad på Gärdet lördag 15 februari kl 12.00. Samling på kullen i början av Ladugårdsgärde, nära rondellen. Vi går mot fika och är ute ca två timmar eller så länge du vill. Hoppas vi ses! /Bam-Bam, Selma & Kakan 0704 398 977.

 

MARS
14 St Patrick's day Parade i Kungsträdgården inställd pga Corona. Ska vi ses på en IT-promenad kl 12 på Gärdetkullen nära Valhallavägsrondellen istället? Kom! Hälsar Bam-Bam, Selma & Kakan tel 0704 398 977.
 
APRIL
26 Kl 11 - IT-promenad på Gärdet. Samling på kullen i början av Ladugårdsgärde, nära Valhallavägsrondellen. 
Om vi blir väldigt många så delar vi upp oss i mindre grupper så vi kan hålla rätt avstånd. Det sker oftast per automatik med den rasen vi har - iaf när de går i koppel. Hoppas vi ses! /Bam-Bam, Selma & Kakan, tel 0704 398 977.
 
     
MAJ
24 ☘️ Run with your Dog & IT-promenad på samma gång! ☘️
Söndag 24 maj skulle loppet ”Run with your Dog” gå av stapeln vid Stora skuggan i Stockholm. Det är som så mycket annat i dessa dagar skjutet på framtiden. Men låt oss istället genomföra loppet tillsammans som en variant på IT-promenad och rapportera in vår insats digitalt. Vi kan springa, lufsa, strosa eller gå banan som är ca 3 km och går i skogen med vacker natur och perfekt löpmiljö. Efteråt fikar vi på egen medhavd matsäck. Vi träffas kl 12 vid Stora Skuggans Dansbana. Kommer du? Hälsar Bam-Bam, Selma & Kakan  tel 0704-398977


 

JUNI
13

Kl 10 - Trimträff på Fornbo, Tierp

Våra IT måst timmas och varför inte göra det tillsammans. Ibland behövs hållhjälp och lite råd på vägen till den ultimata skönheten. En trimträff på Fornbo efter alla möjliga riktlinjer. En förutsättning för vår trimträff är att vädret tillåter oss att stå ute. Vid ruskväder ställer vi in trimdagen. Lunchen kommer denna gång bli grillad korv med tillbehör. Det kommer även att finnas fika med tillbehör. Max 10 personer så det är först till kvarn som gäller.

Ta med trimbord och hund. Anmälan till Magdalena tel 070-464 3030 magdalena.uthberg@tele2.se

 
 

 

 
14 ☘️ Sista IT-promenaden före sommarlovet☘️
Kl 11 - samling på kullen i början av Ladugårdsgärde.
Spring över Gärdet och fika vid Kruthuset som vi brukar. Hoppas vi ses!
Bam-Bam, Selma & Kakan. Tel 0704-398977
 
JULI
     
AUGUSTI
13

Prova-på-Agility för SITfs ☘️ medlemmar

Kl 14-17 i Vallentuna norr om Stockholm

Instruktör Marianne Nordahl har 30-årig hunderfarenhet och älskar att jobba med vovvar och människor utifrån specifika förutsättningar hos varje ekipage. Hon vet hur en terrier fungerar och hur matte och husse ska tänka för att få ett bra samarbete, IT och människa. Hela området hos Marianne är inhägnat och så är även de separata agilityplanerna. Det finns gott om utrymme för alla vid pauser. Se bilder på www.merahund.se

Pris/ekipage: 500kr (1 hund & 1 förare) som betalas efter bekräftad anmälan.

Anmäl dig till Ewa Lundquist ewa.jdl@telia.com så snart som möjligt (max 4 ekipage). Du kan också ställa frågor till Marianne via Ewa.

Hoppas vi ses! ☘️ Ewa & Bam-Bam ☘️

 
 

 

 
29-30

INSTÄLLT - Utställnings- och aktivitetshelg i Ånnaboda.

 
SEPTEMBER
   

 

OKTOBER
     
NOVEMBER
 

 

 
DECEMBER