KALENDARIUM 2023
 

Vid alla arrangemang under föreningens namn råder strikt hundägaransvar vilket innebär att hundens ägare är skyldig för alla eventuella skador eller olägenheter som ens hund orsakar, oavsett om den blir provocerad till det eller inte.

De aktiviteter som är understrukna är klickbara för mer information.

 

JANUARI

  
 29

IT-promenad på Gärdet i Stockholm

Söndag kl. 11

Dags för årets första IT-promenad på Gärdet - söndag 29 januari, samling kl 11 på kullen vid Valhallavägsrondellen. Vi springer fritt över Ladugårdsgärde och fortsätter sedan kopplade mot Kruthuset för fika. Du är med så länge du vill och kan. Hoppas vi ses! //Bam-Bam

   
FEBRUARI     
 11

Årsmöte

Lördag kl. 13 i Gränna

Föreningens årsmöte på Motell Vätterleden, Gränna. Sista anmälningsdagen är den 5 februari. Anmäl dig på mail info@irish-terrier.se

 26

IT-promenad på Gärdet i Stockholm

Söndag kl. 11

Ska vi gå på IT-promenad?  Söndag 26 februari kl 11 samlas vi på kullen vid Valhallavägsrondellen på Ladugårdsgärde i Stockholm. Tror det blir Kruthuset som mål även denna gång. Där finns kaffe, korv och goda bullar. Längre fram i vår tar vi Rosendal där vi kan sitta i äppellunden
Hoppas vi ses! //Bam-Bam

   
MARS   
 26

IT-promenad på Gärdet i Stockholm

Söndag kl. 11

Ska vi gå på IT-promenad?  Söndag 26 februari kl 11 samlas vi på kullen vid Valhallavägsrondellen på Ladugårdsgärdet i Stockholm. Häng med så länge du vill och kan.
Hoppas vi ses! //Bam-Bam

   
APRIL   
 2 IT-promenad i Östergotland 
Dags för östgötsk IT-promenad igen. Vi träffas söndag 2 april 10.30 på parkeringen vid Fröberget, Tinnerö naturreservat, Linköping och går mot Rosenkällasjön där hundarna kan studera fågellivet medan vi intar vårt medhavda fika. Hör gärna av er till Helena Sandell på Facebook om ni kommer!
   
MAJ   
 7

IT-promenad på Gärdet i Stockholm

Söndag kl. 11

Ska vi gå på IT-promenad?  Söndag 07 maj med samling kl 11 på kullen vid Valhallavägsrondellen på Ladugårdsgärdet i Stockholm.  Fritt spring över fältet och sedan i koppel mot kaffe och korv på kruthuset.

Hoppas vi ses! //Bam-Bam

   
JUNI   
 17

IT-promenad på Gärdet i Stockholm

Lördag kl. 12

Visst hinner vi en IT-promenad på Gärdet, Stockholm, innan vi gör sommar?!
Lördag 17 juni kl 12 samlas vi på kullen vid Valhallavägsrondellen. Hoppas vi ses!

 //Bam-Bam

   
JULI   
   
   
AUGUSTI   
   
 

 

SEPTEMBER   
 2-3

Aktivitetshelg i Kristinehamn för medlemmar i Svensk Irländsk Terrierförening!

Vi i aktivitetskommittén planerar en spännande och rolig aktivitetshelg på Kristinehamns Brukshundsklubb den 2-3 September 2023. Kristinehamns Camping finns i närheten där finns det möjlighet att boka stugor.

Vi planerar in flera olika “prova på” aktiviteter, såsom nosework, ring/utställningsträning, dog-parkour, agility, rallylydnad, trimning och förhoppningsvis hoopers! Man kan anmäla sig till en eller flera aktiviteter, och ange gärna önskemål om ni är intresserade av en annan aktivitet än de nämnda. Aktiviteterna anordnas beror på antalet anmälningar men vi satsar på att ha så många aktiviteter som möjligt!

Kristinehamn Herrgårdscamping och Stugor (www.herrgardsliv.se) ligger bara 5 minuter med bil från brukshundklubben. Ni bokar själva boende via campingens hemsida.

Anmälan till aktivitetshelgen sker till aktivitet@irish-terrier.se Ange hur många två- och fyrbenta som kommer och vilka aktiviteter ni gärna vill prova på.

Vi ser fram emot att träffa er alla i Kristinehamn i september!

Vänliga hälsningar,

Aktivitetskommittén (Karin, Ulla, Wolfgang)

   
OKTOBER   
   
   
NOVEMBER   
   
   

DECEMBER